Aago NLP gesprekstechnieken, maak gratis kennis

 


NLP gesprekstechnieken
Online, in eigen tijd

Vooropleiding
Er is geen vooropleiding of voorkennis vereist.

Voor wie is NLP geschikt?
Voor wie gesprekstechnieken wil verbeteren en en zich persoonlijk en professioneel wil ontwikkelen. NLP brengt verdieping en is bij uitstek geschikt voor mensen die met mensen werken zoals leidinggevenden, hulpverleners, zorgprofessionals, trainers, coaches, managers en teamleiders.

Studiebelasting:
ca. 2 uur per week, zelf in te delen.

Gratis online NLP cursus

Deze gratis online NLP cursus van Aago laat je in 7 dagen kennis maken met krachtige gesprekstechnieken. Wanneer dit je bevalt kan je aansluitend de volledige online training NLP gesprekstechnieken volgen. Meld je hier aan en ontdek de 5 stappen tot succes van NLP

Voornaam

Achternaam

E-mailadres
Ik ga akkoord met het privacyreglement


Online cursus NLP gesprekstechnieken

Deze cursus bestel je online en doe je zelfstandig. Het is een NLP training die je in jouw tijd en tempo volgt. NLP gaat over ons bewuste en onbewuste gedrag en communiceren alsook het in beeld brengen van de bijbehorende patronen. In deze training maak je kennis met NLP en wat de basis is van succesvolle communicatie. Je krijgt middels filmpjes, werkbladen en audiomaterialen zowel de theorie als praktijk aangereikt. Jij beslist wanneer je ermee aan de slag gaat.

Wat leer je

Je leert de basistechnieken van NLP en hoe je deze in kan zetten voor een succesvolle communicatie. Je leert hoe je deze kan herkennen bij anderen en jezelf en ontdekt hoe jij deze zelf in jouw communicatie kan aanpassen en positief kan beïnvloeden.

Dit krijg je
Deze training laat je zien dat communiceren meer is dan de woorden die je gebruikt en hoe je NLP als methodiek inzet voor een goed gesprek. De training is opgebouwd uit online modules in Aago Academy met informatieve en boeiende filmpjes, audio, werkbladen en oefeningen om de theorie op jezelf en anderen toe te passen.

Inhoud NLP gesprekstechnieken

  • Wat is NLP en hoe is het ontstaan?
  • De basis van NLP: vooronderstellingen
  • Communiceren is meer dan taal alleen
  • Contact maken, volgen & leiden
  • Zintuiglijk waarnemen en je eigen voorkeur ontdekken
  • Luisteren, backtracken en doorvragen
  • Vergroten van je communicatieve flexibiliteit
  • Gesprekstechnieken
  • Oefenen van NLP interventies en reflecteren op ervaringen in je eigen werkveld.

Kosten: NLP Gesprekstechnieken € 147,-

INSCHRIJVEN NLP GESPREKSTECHNIEKEN